Stand Up Paddling (SUP)

SUP vuokraus ja koulutus Fiskarsissa

 

Stand Up Paddling on yksi nopeimmin kasvavista liikuntalajeista maailmassa. Suppailu on hauska ja monipuolinen harrastus ja sopii kaikille. Laudat ovat leveitä ja vakaita ja kulkevat helposti myös matalassa vedessä. Suppaillen voi tutkiskella pieniä jokia ja järviä, ottaa välillä aurinkoa, onkia tai vaikka joogata. Seisaaltaan melominen on myös hyvää ja monipuolista liikuntaa joka voimistaa koko kehoa ja kehittää tasapainoa.

 

RETKET

 

Järjestän myös ohjattuja suppailuiretkiä Fiskarsin ympäristön järville. Pakettiin voidaan sisällyttää yhteistyökumppaneiden kanssa ruokailua, saunomista tai muuta ulkoilma-aktiviteettia kalastuksesta maastopyöräilyyn. Ota yhtettä ja pyydä tarjous.

 

VUOKRAUS

 

Vuokrauspiste sijaitsee aivan Fiskarsin keskustassa Fiskars-joen rannalla. Melottavaa aluetta riittää vanhalta paloasemalta ylävirtaan aina Veitsitehtaalle saakka ja joelta ruukkikylään saakin aivan uuden näkökulman. Sillat voi alittaa polvillaan/istualtaan melomalla tai kantamalla laudat maitse, ne painavat vain 12–15kg.

 

Ennakkovarauksella voin toimittaa laudat Degersjö-järvelle, missä on mahdollista tehdä pidempiä melontaretkiä.

 

Hinta: 20 €/tunti

+ 10 € lisätunnit

Koko päivä 50 €.

 

Hinnat sis. alv 24%

 

Hinnat per henkilö, sisältäen lauta, mela, karkuremmi, tarvittaessa kelluntaliivit sekä lyhyt käyttöopastus.

 

VÄLINEMYYNT

 

Myyn laadukkaita italiailaisia RRD SUP-lautoja, meloja sekä Prolimit märkäpukuja. Lautoja on monen mallisia eri tarkoituksiin ja autan valitsemaan juuri sinulle sopivat välineet. Pyydä tarjous!

KURSSIT

 

Järjestän myös melontakursseja, missä opetellaan perusteellisemmin melontatekniikat, käännökset, laudalle nousemiset sekä sääolosuhteiden ja vesiliikenteen riskit. Lopuksi teemme lyhen retken meloen. Tavoitteena on että kurssin jälkeen oppilas pystyy harrastamaan suppailua omatoimisesti ja  turvallisesti.  Kussit pidetään järvellä.

 

Alkeiskurssin kesto n 2 tuntia, hinta:

 

50 €/henkilö sis. alv 24%

 

Hinta sisältää välineet.

 

HUOM! Myös suuremmat ryhmät, yritykset ja yhteistöt! 
Jos ryhmän koko on yli 8 henkilöä, mukaan tulee toinen kouluttaja. Varmistathan saatavuuden hyvissä ajoin.